Ook in Wyck wordt Autoloze Zondag feestelijk geopend met een groot en gezellig ontbijt. In de Wyckerbrugstraat zijn bewoners en bezoekers van Wyck vanaf 11.00u van harte welkom aan een van de vele ontbijttafels. De organisatie van Autoloze Zondag en Het Parcours heeft gezorgd voor een gezellige sfeer en bezigheden voor kids. Aan de deelnemers van het ontbijt alleen de vraag om zelf ontbijt mee te nemen en samen – op straat – deze mooie dag vol kunst en cultuur en zonder auto’s te starten te openen.

Muziek

(Electronische) muziek zit in het DNA van bruisend stadsdeel Wyck, zo ook bij de diverse side-events die deelnemen aan Het Parcours 2017.

Aan het begin van de Wycker Brugstraat, bij restaurant Harry’s wordt tussen 12:00 en 18:00 livemuziek geprogrammeerd. Net zoals iedere andere zondag wordt er bij Harry’s brunch geserveerd alleen op deze zondag onder het genot van live Jazz, Funk, Soul & Disco.

Een stukje verder kunnen ook bij Café Zondag de voetjes van de vloer. Hier vindt zelfs na 19:00 nog programmering plaats. De livemuziek bij Café Zondag gaat door tot 23:00. Op een grote stage midden in de Wycker Brugstraat zullen diverse artiesten zorgen voor muzikaal vermaak. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar bij Café Zondag.

Kunst

In de Rechtstraat opent Galerie Schuwirth & van Noorden haar deuren voor de tentoonstelling ‘Constructies in Klei’ door Gerard Schuwirth.