HET PARCOURS 2018

9 SEPTEMBER 2018

Cultuur, Smaakt naar Meer

Deze 23eeditie van Het Parcours zal plaatsvinden op 9 september 2018. Op die dag worden in het centrum van Maastricht culturele gezelschappen en bezoekers verwelkomd, met cross-overs tussen de meest uiteenlopende uitingen van cultuur. Het thema van dit jaar is ‘Cultuur, Smaakt naar Meer’. Door dit thema en de samenwerking met het Kultureel Overleg Maastricht (KOM), vele amateurgezelschappen in Maastricht en regio en Open Monumentendag zorgen we ervoor dat de bezoekers van Maastricht op 9 september kunnen proeven van verschillende smaken en hun eigen culturele Parcours-menu kunnen samenstellen.

Het Parcours wordt op 9 september om 12:00u officieel geopend op de Markt van Maastricht. Na een spectaculaire opening zal de groene loper traditiegetrouw worden uitgerold. De bijna 2 kilometer lange loper beweegt zich ook dit jaar weer richting ’t Bassin en het Sphinxkwartier. Onderweg vind je ruim 25 locaties op de route en 10 side events, waar je kunt genieten van bijzondere optredens en activiteiten. Om 17:30u wordt het programma van Het Parcours afgesloten op de Markt.

Logo & beelmateriaal

Het logo en ander beeldmateriaal van Het Parcours is online beschikbaar via deze link. deze map zal de komende weken worden bijgevuld met alle content omtrent Het Parcours 2018.

#/@

#hetparcours

#hetparcours2018

#hetparcoursmaastricht

#cultuursmaaktnaarmeer

@HetParcours

Artikelen en uitingen in de pers