HET PARCOURS 2017

10 SEPTEMBER 2017

Grenzeloos overtreffend

Op zondag 10 september 2017 vindt de 22e editie van Het Parcours plaats. Deze dag markeert de officiële opening van het culturele seizoen. Met het thema ‘grenzeloos’ treedt Het Parcours dit jaar voor het eerst buiten de grenzen van de stad Maastricht. We mogen deze tweede zondag van september dan ook culturele gezelschappen en bezoekers vanuit de Euregio en ver daarbuiten verwachten. Door dit thema en de samenwerking met Open Monumentendag, Autoloze Zondag en Europe Calling hebben we een bijzondere, record overschrijdende invulling gegeven aan het programma van Het Parcours 2017.

Het Parcours wordt op 10 september om 12:00u officieel geopend in het Stadhuis van Maastricht. Na een grenzeloze opening zal de groene loper traditiegetrouw worden uitgerold. De bijna 4 kilometer lange loper beweegt zich ook dit jaar weer richting ’t Bassin en het Sphinxkwartier. Onderweg vind je ruim 40 locaties op de route en 20 side events, waar meer dan 1800 deelnemers garant staan voor 250 bijzondere optredens en activiteiten. Om 18:00u wordt het programma van Het Parcours afgesloten met optreden van het Maastrichts Salon Orkest op het ponton in ’t Bassin.

Logo & beelmateriaal

Het logo en ander beeldmateriaal van Het Parcours is online beschikbaar via http://bit.ly/persHP2017, deze map zal de komende weken worden bijgevuld met alle content omtrent Het Parcours 2017.

#/@

#hetparcours

#hetparcours2017

#HP2017

#grenzeloos

#HPAutoloos

@HetParcours

Artikelen en uitingen in de pers