Programma

Tijdens Het Parcours geven theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. Op diverse podia en mooie plekjes in Maastricht geven amateurs en professionals dan sprankelende optredens en organiseren een variëteit aan activiteiten. Het officiële programma van Het Parcours vind je hier!

Lees Meer

Organisatie


Het Parcours is een initiatief van Stichting Uit. Al jarenlang is Stichting Uit de opdrachtgever van de opening van het culturele seizoen in Maastricht. Hiermee willen zij cultuur in alle vormen en maten in de spotlight zetten en een boost geven. Sinds twee jaar neemt Stichting Cultura Mosae de organisatie van Het Parcours voor haar rekening. Mail vragen over Het Parcours naar info@culturamosae.nl.

.

Sponsoring


Wil jij Het Parcours een warm hart toedragen door middel van een sponsoring of een vrijwillige bijdrage? Neem dan contact op met info@culturamosae.nl. Samen zijn wij Het Parcours!

.

Vrijwilligers


Om de tweeëntwintigste editie van het Het Parcours weer tot een succes te maken, hebben we jou nodig. In de aanloop naar, gedurende en na afloop van Het Parcours hebben wij tientallen vrijwilligers nodig om ons team te versterken. Vind je het leuk om als vrijwilliger bij te dragen aan dit evenement en een onvergetelijke dag te hebben? Meld je dan nu aan via deze link.

.