Praktisch

In aanloop naar en gedurende Het Parcours worden er in Maastricht en omstreken programmaboekjes uitgedeeld. Behalve het programma vind je op deze folder ook praktische informatie, tot dan kun je alle informatie over Het Parcours op onze website en hier vinden. Voor vragen kun je contact opnemen met info@culturamosae.nl!

Lees Meer

Organisatie


Het Parcours is een initiatief van Stichting Uit. Al jarenlang is Stichting Uit de opdrachtgever van de opening van het culturele seizoen in Maastricht. Hiermee willen zij cultuur in alle vormen en maten in de spotlight zetten en een boost geven. Sinds twee jaar neemt Stichting Cultura Mosae de organisatie van Het Parcours voor haar rekening. Mail vragen over Het Parcours naar info@culturamosae.nl.

.

Sponsoring


Wil jij Het Parcours een warm hart toedragen door middel van een sponsoring of een vrijwillige bijdrage? Neem dan contact op met info@culturamosae.nl. Samen zijn wij Het Parcours!

.

Crew leden


Om de drieëntwintigste editie van het Het Parcours weer tot een succes te maken, hebben we jou nodig. In de aanloop naar, gedurende en na afloop van Het Parcours hebben wij tientallen crew leden nodig om ons team te versterken. Vind je het leuk om als crew lid bij te dragen aan dit evenement en een onvergetelijke dag te hebben? Meld je dan nu aan via deze link.

.